Ce tare a fost azi la şcoală !!

A fost SUPER !
Am făcut doar o oră ( Română … ) la care şi aşa nu am scris nimic . Următoarea oră am mers afară cu 2 colegi ( ne-a lăsat directoarea afară ) că nu a venit profesoara de desen următoarea oră ..Doar 3 tocilari au rămas în clasă… M-am dus cu cei 2 colegi la un pom PLIN cu corcoduşe , ne-am urcat pe nişte maşini şi ne-am umplut buzunarele cu corcoduşe .

După aceea am făcut eu cinste cu îngheţată , că tot era caniculă afară… Şi după aceea , când să ne întoarcem în clasă , au venit şi restul colegilor spunându-ne că nu avem voie în şcoală şi să mergem în parc . Zis şi făcut … Ne-am dus cu toţii în parc , unu de la mine din clasă avea în mână corcoduşe şi arunca în bătrâne … O bătrână era ATÂT DE NERVOASĂ încat era să îl ia la bătaie cu bastonu’.

Ne-am dus la o fântână arteziană , ne-am udat puţin , am mai stat o oră prin parc după care ne-am întors liniştiţi spre şcoală . Când ne întoarcem , erau tocilarii aceia care au rămas în clasă , erau cu ghiozdanele în spate , plecau acasă şi ne-au spus să mergem repede să ne luăm ghiozdanele că închide clasa femeia de servic. Atuncea tataie , am luat-o la sănătoasa până la şcoală de nu mai puteam să mă ţin pe picioare 😐 Am ajuns în clasă , ne-am luat ghiozdanele şi am plecat fiecare la casa lui Nu o să uit ziua asta NICIODATĂ.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *