De ce mi se pare mie marea porno.

Scuzată să-mi fie absenţa. mulţumesc.

Revenind la titlu, deci să vă explic. Te duci a la plaja. Te dezbraci frumos. te pui pe şezlong sau cearşaf sau rogojină sau pătură sau prelată de maşină, după caz. şi stai. te uiţi in stânga, in dreapta, in spate şi aştepţi. O vezi. O gineşti când e pe trotuar. Are o fustă scurta, de blugi şi un maiou roşu cu un decolteu generos, cât să te facă atent. O urmăreşti cu privirea, şi speri să vină cât mai aproape de tine. şi vine…

Şi acum incepe distracţia. Incepe totul prin a-şi potrivi cearşaful cu mişcări de aplecare-ridicare din care iţi pot da seama ce fel de slip poartă. are tanga…

După ce termină, stă şi se uita la mare. se intinde, in timp ce razele soarelui ii ating suav fiecare părticică din corp. scutură de câteva ori din cap, ca şi cum s-ar fi trezit dintr-un vis frumos, şi dă să se dezbrace. De obicei incepe cu ce vrei tu. Dacă te gândeşti că işi dă jos mai intai fusta şi dup-aia maioul aşa o să facă. să zicem că incepe invers.

Işi aranjează 2 secunde fusta, după care apucă maioul de jos şi işi ridică mâinile. Sânii ies din viziună şi, ridicaţi fiind, cad atât de frumos incât partea de jos a sutienului nu mai poate face faţă. Işi dă jos maioul şi işi aranjează sutienul. un sutien drăguţ, prins după gât, fară alte inchizători pe la spate. alb in dungi albastre şi cu o floricică roşie pe fiecare sân. Sânii erau nici mici, nici mari, dar naturali.

Mai stă puţin contemplând marea şi işi desface nasturele de la fustă. Işi dă jos fusta aplecându-se in unghi de 90 de grade. şnuruleţele dintr-o parte şi alta a slipului alb cu o floricică roşie intr-un colţ se clatină in ritmul scuturării ei din picioare pentru a-i aluneca fusta. iţi dai seama că nu te-ai inşealat in privinţa slipului atunci cand a pus cearşaful.

Când scoate crema de plaja din geantă, apare prietenul ei…

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *