De ce vreau Bull Terrier

Am vazut la Costi poze cu pisici si mi-am amintit ca, acum cativa ani, am vazut un caine de care m-am indragostit pe loc. Era cel mai frumos caine pe care il vazusem vreodata. L-am intrebat pe stapanul acestuia ce rasa este, iar el mi-a raspuns ca e un Bull Terrier. De atunci, pe o perioada de trei ani, numai asta mi-am dorit si anume, sa-mi cumpar un Bull Terrier. Nu am dat curs dorintei din mai multe motive: nu aveam timp sa ii acord atentia cuvenita (da, am fost betiv de mic), stiam ca nu am destula experienta si motive financiare (si daca as fi gasit -furat- banii de care aveam nevoie sa-l cumpar, nu imi ajungeau sa-l si cresc). Multa lume mi-a spus ca sunt cei mai urati caini de pe pamant… Lumea este nebuna!

Cum ziua mea a fost in octombrie si nici macar nu mi-ati spus “La multi ani!” astept cadoul care mi se cuvine. Sa-mi cumparati un Bull Terrier, adica. Nu cumva sa ma trezesc cu un triciclu la usa. Acum serios, m-am hotarat. Sa vad cum fac…

Nu stiu de ce, dar ma atrage ceva la cainii astia. Nici macar nu am avut si deja iubesc rasa asta. Ma rog, nici pe Jesica Alba nu am avut-o, dar asta este alta discutie. Cand vad filmuletul asta, imi vine sa plang si nici macar nu sunt beat.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *