Despre barbati infideli si femei inselate

Nu pot sa zic decat ca exista. Nu neg, nici macar nu sper ca ar exista omul acela care nici cu gandul sa nu gandeasca, caci nu, si in creier daca se intampla, tot inselat se cheama? Nu? Nu? Totusi, nici cu organele genitale nu as nega daca s-ar intampla ceva… dar sa trec la subiect.

Puteam sa inlocuiesc barbati cu femei, si invers, cu acordurile de rigoare, tot aia, dar asa se face in societate: femeia e victima acestui monstru, barbatul… not. Exista infidelul, si apoi exista infidelul prost, asa cum exista inselatul si inselatul prost, prost de la prostie, prostie umana, ma-ntelegi? Adica cat de prost sa fii sa te lasi prins, si apoi cat de prost sa fii sa accepti asa ceva, mai ales ca stii ca nu poti accepta asa ceva?!? Cat de prost sa fii sa ramai cu un prost, cand stii cat e de prost si cat de prost te face chestia asta pe tine.

Foarte, va zic. Asta e dovada ca cu creierul nu faci nimic. E inutil. Nu-l folosesti. Trebuie declarat invechit (obsolete), la fel ca si sufletul, iarasi un organ de toata jena, nu mai am, nu-mi mai trebuie (am tot zis ca a ramas pe undeva, poate nici eu nu mai stiu pe unde e, dar da-o-ncolo, nu mai vrea sa se intoarca la mine, ca l-am uzat). Si daca tot suntem la partea cu aruncatul la gunoi, se poate sa-mi arunc si o parte de creier? Ca uite ce prostii debitez, il dau cuiva care-o stii sa-l utilizeze corect…

Azi m-a intrebat un amic ce as prefera, ca cel de langa mine sa si-o traga cu altcineva doar asa de fun, sau sa fie indragostit de altcineva, dar sa nu faca nimic sexual? Primul gand, niciuna din variante, dar apoi am ales prima varianta, si sa nici nu aflu niciodata, daca se poate. Oricum toata lumea o face, zise el, si esti naiva sa crezi contrariul. Naiva sa fiu, atunci. Cat despre a doua varianta, cine naiba, in deplinatatea capacitatilor mintale ar alege-o?

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *