Din tainele muiereşti – episodul 1

Ştiţi cum îs magicienii ăia care-şi expun public trucurile şi devin paria comunităţii de magicieni din cauza asta? Cu riscul de a păţi o chestie de genu`, vă prezint primul episod din prima serie de postări de pe blogul meu (ideal, nu şi ultimul, dar cine poate şti?).

Taină muierească nr. 1: Nu doare chiar aşa de tare.

Cred că nu există bărbat căruia să nu-i fi fost făcut capul calendar pentru că s-a lăsat din greşeală cu cotul pe părul prietenei. Într-adevăr, plăcut nu e, dar totuşi nu se poate compara cu un epilat inghinal, pentru care o tipă mai şi dă bani. Şi dacă tot are programare la jumulit, mai bagă o prăjeală la solar, o smulgere de sprâncene, o stoarcere de coşuri, şi-o scormoneală în partea cărnoasă a degetului mare de la picior după resturi de unghii.

Daca a mers mia, merge şi suta, ca să se facă frumoasă pentru boul ăla insensibil şi nesimţit care nici nu observă schimbările absolut radicale. Unde mai pui că precis o să-i strice din nou freza pentru care a stat o oră cu capul înfoliat la cuptor, când o să se lase cu toată greutatea asupra bietului ei corp plăpând şi proaspăt mutilat în moduri la care societatea medievală nici nu visa.

Femeile nu se tem de tocuri cui şi sandale care bat până la os, cercei care fac urechi de măgar sau rochii cu corsete sufocante. Femeile au dureri menstruale, dureri premenstruale, şi cele mai mari dureri dintre toate când menstruaţia lipseşte.

Le îndură pe toate fără să crâcnească, dar totuşi nu-şi scot prietenii din “au” şi “miau” când le iau de mână prea brusc. Nu e pentru că doare cine ştie cât; la cât chin îndură regulat, nici să vrea nu le mai cocoşează aşa o chichiţă. E pur şi simplu exprimarea frustrării acumulate de-a lungul tuturor celorlaltor dureri.

Aşa că, un mic sfat pentru masculi: data viitoare când faceţi buba porumbiţei, n-o dărâmaţi psihic cu argumentul de genul “Abia te-am atins!”. Consolaţi-o şi daţi-i porţia de lugu-lugu meritată cu vârf şi îndesat tocmai pentru faptul că n-o doare. Căci viaţa de gagică e grele.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *