Dupa noiembrie..

Ei da….uite ca se apropie si mult asteptatul Decembrie. De ce spun “mult asteptatul”? Pentru ca in decembrie norii de nea ne invadeaza tara, vin Mos Nicola, Mos Craciun…mai pe scurt “Sarbatorile Vin”.

Nu stiu de voi, dar eu cand eram mic, stateam cu nasul lipit de geam privind fulgii de nea asternandu-se in fata casei…era intr-un fel frumos deoarece imi ingheta nasul pe geam:) dar odata intors la gura semineului, incepeam sa numar zilele pana la venirea lui “Mos Craciun” dupa care ma apucam sa scriu o scrisoare, care intotdeauna incepe cu:

“Draga mosule,

Sa stii ca am fost cuminte, nu am suparat-o pe mami si vreau sa imi aduci un robotel si o masinuta.” dupa care i-o dadeam mamei mele sa o trimita la Polul Nord:) eram foarte credul cand eram mic….cand venea timpul sa impodobim bradul, eram primul langa brad:) ma trezeam devreme si incepeam sa-l impodobesc:)) iar cand se trezeau si ceilalti ma ajutau cu pusul betelei si stelei din varf:) . Cand terminam de impodobit bradul ieseam afara cu sania si stateam pana seara. Bineinteles ca veneam ud din cap pana in picioare…ma certa mama pentru ca trebuia sa le puna la uscat:))

A doua zi de dimineata ma trezeam si gaseam jucariile sub brad…expresia de pe fata mea era ceva de genu :O wow! Imi amintesc bine ca odata am primit un trenulet cu tot cu sina 🙂 si o pusesem in jurul bradului si stateam si ma uitam cum mergea trenuletul acela de vreo 20 de ori pe zi:)) pur si simplu stateam pe burta si ma uitam cum merge trenuletul ala…ei si asa decurcea ziua de craciun:) la voi cum era? Astept raspunsuri.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *