Eindhoven

Orasul este linistit, poate chiar prea linistit pentru gusturile mele. Magazinele inchid la 18 de obicei, deci trebuie sa te gandesti devreme daca vrei sa-ti cumperi ceva. Daca ai ramas in pana, ghinion, nu vei mai putea cumpara din oras. Insa partea buna a lucrului asta este ca esti mai cumpatat, mai econom. Nu te mai duci de 10 ori pe zi in magazin si iti iei inca 3 porcarii (dulciuri & stuff) inutile, nesanatoase.

Spre deosebire de alte orase din Olanda, Eindhoven este foarte curat si are foarte multi tineri. Este o placere sa-i vezi pe biciclete, iar pe ici pe colo vezi si o olandeza foarte simpatica.

Cladirile respecta in mare liniile generale arhitectonice din Olanda, cladiri foarte colturoase, putine blocuri/cladiri cu mai mult de 10 etaje. Ciudat as zice daca ma gandesc ca au o densitate de aproximativ 500 pers/km patrat.

Intr-o tara asa de civilizata nu prea te astepti la Grafitti, insa in Olanda sunt in abundenta poate pentru ca in unele locuri este legal sa desenezi un pod. Lucrarile pot fi extraordinare sau de incepatori dupa talent si experienta.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *