Luptă înterioară

Se poartă o luptă înterioară, inima şi creierul se luptă. Inima spune ceva, creierul altceva. E o mare dilemă care a pus stăpânire pe mine, o dilemă pe care nu o pot controla, o dilemă în care ambele răspunsuri ies la suprafaţa şi fiecare se manisfestă într-un mod ciudat.

Mintea îmi spune să întru la bănuieli, să pun mai multe întrebări iar inima îmi spune să trec cu vederea. De cele mai multe ori, la mine cel puţin această luptă s-a manifestat prin o autoritate ieşită din comun, autoritate testată pe persoanele dragi. Era o vreme când această dilemă nu exista, doar mintea punea întrebările, dar se pare că nu am făcut bine.

Am devenit posesiv şi am avut de pierdut, o prietenă (ex girl friend Lore) şi câţiva amici. Acum nu ştiu cum să scap de această dilemă, această grijă care mai tot timpul pune stăpânire pe mine, ceea ce mă ingrijorează este faptul că nu ştiu care este rezultatul unui cocktail din inimă şi minte. Sper să numai repet aceleaşi greşeli din trecut, sper să găsesc o soluţie.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *