Mi-am irosit viata.

La aceasta concluzie deloc fericita am ajuns aseara. Dap, mi-am irosit complet viata. Sunt un lenes si un incompetent. Trebuia ca in minutul doi dupa ce am fost scos de la loc caldut, cu mancare si unde nu trebuia sa fac nimic decat sa ma iau eu pe mine in brate si sa-mi spun ce mascul feroce o sa devin, iubit de fomei si invidiat de barbati, dupa am fost palmuit de un nemernic in halat alb ( tot te prind eu, ticalosule, si atunci sa vezi ce palme peste buci iti dau, sa vedem, iti place ? ) sa ma fi apucat de facut bani.

Sa fi vandut bucati din cordonul ombilical, sa fi inchiriat loc de parcare cu laptic caldut de la tzâtza mamei – un fel de pimpin’ precoce daca vreti – sau sa ma fi inchiriat drept accesoriu pentru agatat femei.
Pentru ca, stim cu totii, femeile dau din gene mai cu spor cand vad un barbat singur cu un copil mic. Iar cand acel copil mic era si etalonul de frumusete masculina intre nou nascuti al vremii, ce poti sa mai zpui ?

Povesteam aseara cu unchiu’ preferat, care e plecat in Franta la vindecat, culmea, francezi ! Trecand peste faptul ca pana mai invata cum se practica medicina pe acolo mai mult ii rigidizeaza decat ii vindeca, adica prescrie ghips pentru orice, inclusiv durere in gat, este un tip caruia ii place sa-si aminteasca amintiri. Si sa-mi povesteasca cum a fost cand eram eu mic si iubit de toata lumea.
———-
unchiu’ preferat: nu se poate sa te asimilez cu aceeasi imagine de acum 30 21 ani, cand erai incruntat la venirea pe lume
Balah : stiam ce ma asteapta …
unchiu’ preferat: eu am fost primul care te-a vazut
Balah: interes profesional ?
———-
Intr-o zi cu soare, pe vremea cand inca aveam dreptul la limuzina cu sofer, m-a luat unchiu’ preferat la plimbare. Aveam mai putin de un an daca tin eu bine minte povestea. La un moment dat am urcat amandoi, razand si glumind ( bineinteles, in incinta ) in troleibuz, probabil fiindca unchiu’ preferat se plictisise de impins caleasca in care imi faceam eu de cap si ma prefaceam interesat de viata din jur in timp ce imi incalzeam jacuzzi-ul. In troleibuz, aglomeratie. Da, spre deosebire de ziua de azi, asa era in vremurile medievale cand m-am nascut eu. Aglomeratie in autobuz. Ce bine ca acum nu mai e la fel. Sper ca ma aprobati la faza asta.

In schimb, in autobuz, la fel de multe fetite dragute ca in ziua de azi. Nu la fel de dezgolite, ca in visele stim noi cui, dar la fel de multe. Unchiu’ preferat, barbat plin de barbatie barbateasca, normal, in minutul doi a uitat de Balah cel mic si a inceput sa adulmece urme fine de donsoare UTC-iste. Adica Unduitoare, Tinere si Curioase. Ma rog, pe cand si-a amintit de Balah cel mic, m-a gasit in ipostaza in care ma gasesc si in ziua de azi, destul de des.

Adica cu mana pe supt fusta femeilor. Da. E adevarat. Balah pipaia cu pofta o donsoara UTC-ista, pe supt fusta. Iar donsoara radea rusinata, imbujorata toata, dar nu pleca, nuuu ! Ca sa vedeti talent la subsemnatul inca din tinerete frageda. Nici nu ma ridicasem in doua picioare si deja pofteam la cele interzise de legea dumnezeiasca ce o predica aia din cultu’ lu’ Batman ( al dracu securisti, nici la pussy nu te lasa ! ).

De ce v-am povestit toate astea ? Nu stiu. Tot ce stiu este ca initial am vrut sa scriu de ce m-as fi apucat sa fac bani de la o varsta frageda, dar asta urmeaza in articolul urmator. Care chiar e un muvie riviu.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *