Motorola Moto E5

De ani de zile, smartphone-urile Motorola au fost convingătoare printr-un Android destul de rapid și un design care este încă destul de distinct. Moto E5 este semnificativ mai înalt decât predecesorul său, dar lățimea sa este chiar puțin mai subțire. De asemenea, este ușor de ținut dacă aveți mâini mai mici.

La 174 grame Moto E5 nu are o greutate foarte redusă, dar se simte bine în mână. Așa cum m-am obișnuit, smartphone-ul vine cu doar câteva aplicații preinstalate. Am fost nevoit sa folosesc si o aplicatie externa: Moto E5 unlock sim pentru a putea folosi si o alta retea gsm, la care am primit o oferta mai bun. Aplicația Moto vă permite să controlați funcțiile suplimentare ale smartphone-ului și oferă informații despre utilizarea memoriei și a procesului de încărcare.

Cu o cameră de 13 megapixeli în spate și o cameră de 5 megapixeli în față, telefonul este echipat direct proportional cu pretul sau. Camera frontală face fotografii ușor neclare și nu se manifesta bine nici la lumina puternică, toate detaliile pierzându-se. În general, calitatea imaginii este la nivelul clasei de preț, care nu este deosebit de ridicata.

În ceea ce privește culorile, camera principală face fotografii decente. Videoclipurile pot fi înregistrate la maximum 1080 p și 30 fps. Având în vedere faptul că Moto E5 are o baterie de 4000 mAh, ceea ce se remarcă și din punctul de vedere al greutății, durata de viață a bateriei este decenta, undeva la 2 zile.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *