Ne sperie, ne sperie da’ s-o stim si noi, la naiba !

Am patit-o urat de tot acu vreo 3 zile. Sau patru. Nu, trei. S-ar putea sa fie totusi patru. Da’ insist sa cred ca au trecut trei. Ma rog. Nu e important…

bă, de fapt au fost patru.

Asadar. Ma intorc eu obosit de la job-ul obositor unde mi-au fost delegate sarcini… ce cuvant caut… da, obosituare, ca de exemplu:

  • carat galeti de apa pentru ca, ati ghicit, am cei mai mari bicepsi din zona
  • strunit armasarii hergheliei pentru ca ii speriu cu marimea … ( incepe cu p si se termina cu utzei )
  • satisfacut sotiile diferitilor clienti, bineinteles intelectual

si dupa ce bag la intuneric diferite furaje, avand in vedere ca afara era vreme faina si insorita, cu ciripelele ce pasareau prin crengi si cele doo fiare ale mele care isi faceau tacticoase nevoile, cu niste expresii tare satisfacute, fics pe masina mea, zic ce-ar fi sa stau io ca un suarec in casa si sa privesc un film artistic. Preferabil spărios, ca mie astea imi place sa le privesc in mijlocul zilei. I know. I’m a pussy.
Asea. Zis si facut. Pus 1408. Ca cica e film spărios. De toata gruaza. Ioi, vai si ai de mine tulai duamne. Inceput frumos. Cu ploaie udă, muzica sparioasa si masina neagra. Sau rosie. Posibil crem. Nu stiu exact, in momentul respectiv ma mânjisem pe fatzau cu peanut butter de la felia ce ingurgitam si nu vedeam bine. No bun. Pe urma se intampla ceva chestii cu diferite dialoage, booooooring, burp, mers facut pipi, scarpinat, urlat la caini lasat masina in pace ca e veche, fragila si nu-mi permit alta bă pule cu patru picioare ce sunteti ! Dar am deviat de la subiect.

Am mentionat ca intre timp mi s-a facut somn ? Exact cand dă ala sa intre in camera ? Si camera dă inapoi in el ? Nu ? Uite ca mentionez acu. Intre timp mi s-a facut somn. Exact cand dă ala sa intre in camera. Si camera dă inapoi in el. Pe cand incepeau sa se perinde stafiile pe acolo, eu taiam deja lemne in vis cu buna mea prietena suedeza Helga. Ah… Helga… cat de gratios taia ea lemnul. Si eu ii spuneam: hey, i got some wood ! Wanna see ?
Dar destul despre Helga, care e numai a mea pentru ca sunt egoist si nu-mi place sa-mi impart suedezele imaginare. Pe cand m-am trezit, ala din filmu cu camera diabolica care te sparie finca asa vrea ea si se cam plictiseste, facea ceva foc, da’ nu frigea nimic carnuri sa-mi faca si mie pofta asa ca am parasit sala in semn de prostesc. I mean protest. The end.

In final parerea lu’ Balah: ” This movie captures a lot of the mental torture that Stephen King writes so well (embodied in room 1408). I typically always see Cusack as playing himself in every movie he’s in. Fortunately, this role appeals… ” … no pai daca voi credeti ca asta e parerea mea despre film, si nu copi peist de pe imedebe, dupa ce am scris mai sus ca am dormit tot timpu’ io nu stiu ce sa mai cred despre voi. Nu stiu.

A. Am uitat. Pentru cei care tin evidenta, ce am patit urat de tot acu cateva zile, cred ca erau trei sau patru.. poate totusi trei. Dar s-ar putea si patru. Da, ce am patit eu urat acu cateva zile a fost ca am calcat in poop de caine si nu mi-am dat seama decat dupa ce m-am trezit din lesinul provocat de miros. No aia a fost nasol, va zic eu.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *