Nebunie la RAR

Un coleg de grupa a fost din nou la RAR ( Registrul Auto Roman ) avand o problema cauzata tot de incompetenti. Respectiva problema am s-o spun in detaliu in alt post. Bun si cum statea el la coada kilometrica, unul ajunge la ghiseu si vorbeste cu respectiva doamna.

Dupa ce statuse la coada 30 de minute ii spune aia ca trebuie sa aiba o cerere la el. Respectivul calm ii spune ca nu este nici o problema si o intreaba cum trebuie sa procedeze sa scrie cererea repede, acolo la ghiseu. Aici incepe nebunia. Tipa ii spune ca cererile se fac doar telefonic. Tipul ” Domna, dar eu sunt aici de ce nu pot s-o fac pur si simplu”.

I se raspunde ca asa sunt procedurile. Pune domnul mana pe telefon si suna. Ghici cine raspunde, aceeasi vaca de la ghiseu. Stateau fata in fata si vorbeau la telefon pentru a face un cacat de cerere. Asta este culmea prostiei sau culmea eficientei. Noroc ca tipul a fost destul de simtit si a pus intrebari de bun simt in loc s-o intrebe unde au sediul, cat costa, cum se face etc. Doar a facut cererea, s-a inchinat probabil si a plecat. Urmeaza un nou drum, cu masina la verificat unde se pot intampla altele si mai si ! Cine a mai avut probleme cu RAR-ul ?

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *