Pesti acvariu

Sunt curios sa stiu, cati din cititorii mei au acvariu acasa? Cand eram mai mic (18 ani), am primit la majorat din partea colegilor un acvariu superb. Desi nu eram pasionat de acvaristica, vroiam neaparat un acvariu mare plin cu pestisori si plante.

Colegii mi-au facut poftele si mi-a sosit acvariul cu 20 de pestisori. Dupa cateva luni doar 10 mai erau intregi, insa m-am dus si am cumparat inca 20, sa fie multi acolo. Nu conta ce specii, frumosi si multi sa fie. Aveam noroc ca si surorii mele ii placeau la inceput si ii ingrijeam pe rand. O data la 2 saptamani schimbam eu apa, apoi surioara, apoi mama.

Insa dupa 1 an, am plecat la facultate, surioara s-a saturat de atata truda, schimbarea apei s-a rarit, iar o data cu ea si numarul pestilor a scazut. Intr-un final ramasesera 4 pesti pe care i-am dat unui coleg si am scapat de-o grija. Acum am 2 acvarii acasa goale. Sunt nemultumit ca in perioada asta n-am reusit in nici un fel sa-i inmultim, cred ca isi mancau icrele.

In fine, am mai avut eu obsesii de genul, cand eram mai mic, le-am dus bunicilor niste iepurasi dar aici am avut alta problema. S-au inmultit ca iepurii, iar bunicului meu, ducandu-le grija mai mult decat celorlalte animale, i s-a pus pata intr-o zi si i-a vandut. Am avut multe obsesii tampite, promit sa revin cu informatii.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *