Plictiseala

Uneori ne cuprinde pe toti. Uneori dureaza o ora, doua alteori, zile, saptamani sau chiar luni. In cazul meu, de vreo 2 saptamani sunt plictisit la maxim. Orice as face, orice as incerca nimic nu ma scoate din starea asta. Fie ca am fost la munte, fie ca am fost plecat, fie ca am fost la serviciu sau la o bauta in club, toata astea n-au ocupat prea mult timp si plictiseala a revenit. Oare ce s-a intamplat? Sa fie stresul sau oboseala acumulata?

Orele de somn pierdute? Nu prea imi vine sa cred ca trec printr-o astfel de “pasa” insa sper sa imi treaca repede pentru ca nu sunt genul de persoana care se plictiseste. Deseori nu ma plictiseam chiar daca stateam 1 zi doua fara sa vorbesc cu multi. In ultimele zile ma plictisesc orice as face. Nu mai gasesc nimic pe bloguri, la TV, pe la terase. Oare sa fie linistea dinaintea furtunii? Incepe facultatea, incepe serviciul la modul serios, vreau sa incep CCNA3 sau un curs de Linux. Oare voi putea face fata urmatorului semestru? Prea multe intrebari…

Cred totusi ca sunt in cautarea unui nou viciu, unei noi prostii care sa-mi acapareze in mare parte atentia. De cele mai multe ori astfel de vicii sunt neproductive, insa sper ca noul venit sa aduca ceva nou si, de ce nu, productiv .

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *