Privind spre viitor

Ce nu face omu de plictiseala in tren? M-am gandit ca saptamana asta, oricum voi fi foarte ocupat cu mutarea si alte rahaturi. Va trebui sa alerg ( nu doar eu ) sa fac niste contracte de internet/tv, pe la facultate, la serviciu zi/noapte. Complicat ce sa mai.Imi pare bine ca incepe facultate, incepe distractia, insa cred ca semestrul asta va fi prea multa si imi e teama sa nu ma depaseasca. Am 4 restante si inca vreo 6->8 examene de an, lucrez 12 ore zi noapte, la laboratoare trebuie sa ma duc, vreau sa mai invat si separat ori cisco ori sa incep un curs de linux.

Nu mai amintesc de site-urile care sunt in derulare si intr-o iminenta paragina. As dori sa am timp macar de blogul asta amarat. As vrea sa-i schimb tema. Deja este complicat cu noul program de la serviciu. Lucrand in weekend-uri zi sau noapte n-o sa ma potrivesc cu prietena/prietenii care lucreaza in timpul saptamanii. Sa nu mai vorbesc de sarbatori. Craciunul sau Revelionul trebuie sa le petrec la serviciu. Cel mai probabil Revelionul il voi face acolo, insa nu se stie zi sau noapte. Craciunul de cand ma stiu l-am petrecut in familie.

N-as vrea sa stric traditia anul asta. Revelioanele oricum nu prea ma pasioneaza, mi se par o risipa de bani provocata de snobism si alte alea. Mereu mi s-a parut absurd sa te duci sa faci revelionul la munte cand ai putea sa il faci undeva intr-un club sau mai stiu eu unde, apoi cu banii ramasi sa iti iei concediu o saptamana si sa te distrezi linistit inconjurat de mai putini snobi, deci mai putina prostie. Sa nu ma intelegeti gresit. Nu afirm ca a face revelionul la munte inseamna ca esti snob. Nu sunt de acord cu cei care stau sa-si stranga un an intreg bani sa se duca 1-3 nopti la munte sa petreaca de Revelion.

In fine, am dat-o dintr-una in alta. Ma gandeam ca daca vreau sa ma apuc sa invat Linux imi trebuie un alt calculator/laptop a.i. pe unul sa stau pe net si pe celalalt sa stau doar in Linux. Inca ma gandesc daca ar fi o investitie buna si nu stiu ce fel de laptop sa-mi iau. Cert este ca l-as lua in rate, asa cum am facut anul trecut cu calculatorul.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *