Secret.

Că tot imi veni poftă de la articolul de mai jos, trebuie să vă spun un maaaare secret. Ştiţi că o dădeam eu p-aici pe blog, că o să vină extratereştrii, extratereştrii in sus, extratereştrii in jos. De ce cred eu in ei ? Păi simplu. Am făcut-o mai de mult cu o extraterestră. Damn! She was so hot.

Se făcea că era o seară călduroasă de vară. Eu stăteam in pat citind despre cultura Mayaşă. Apoi cineva imi inchide uşa la cameră şi imi ia cartea din mână. Nu se vedea nimic. I-am dat beep imediat lui Iovan să vină cu puşca aia să mă rezolve. Cââââââând, de undeva de după televizor apare o chestie galbenă. WTF, cine eşti draga mea ? intreb eu cu o voce mai subţire ca a lui monica columb [care, btw, a descoperit moşii plini de bani, nu america de nord]. Ea nu-mi răspunde şi se dezbracă. Era galbenă peste tot. Să mor. Am crezut că ii e rău. Vine spre mine şi dintr-o privire imi dă hainele jos. Incepe să se suie pe mine, incepe să-şi dea ochii peste cap, să ţipe [pe limba ei evident, dar totuşi, din cauza limbii mele], se apleacă, imi arată prin semne că o cam doare spatele, că are o sciatică d-aia de-a lor. Şi când era mai frumos, apasă pe un sfârc şi pleacă. M-a lăsat in p…icioarele goale.

Dimineaţă, cu greu aud ce tot zicea mama : Filip, ce e cu caseta asta aici ? Mă ridic eu din pat şi ce văd ? Era un dvd cu noua serie MILF. Pe spate scria – $)()@_%$*(&@#!$*#()@ – . Am apelat la diverşi experţi d-ăştia pentru traducere şi iată ce a ieşit : Vezi că ţi-am instalat nişte camere in casă. Vrem şi noi să avem un reality show gen ăla cu laura andreşan sau cu columbii. Plata se face in natură, o dată la 3 luni, in piaţa universităţii

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *