Stardust

Am vazut in seara aceasta, Stardust si nu regret acest lucru. A fost un film bun, realizat exceptional. Chiar daca pare mai mult pentru copii, eu spun ca se adreseaza tuturor, indiferent de varsta. Din cate am citit despre acest film, am inteles ca scenariul este facut dupa o carte. Oricum filmul pare un basm cu personaje reale si fantastice, inzestrate cu puteri supraomenesti.

Este prezenta lupta dintre bine si rau, iar in final fortele binelui ies victorioase. Pe langa faptul ca am dat o mica definitie a basmului 😀 filmul reliefeaza bine toate aceste trasaturi care asa cum am mai zis il fac placut.
Mi-a placut jocul actoricesc al lui Michelle Pfeiffer, chiar a fost rea in acest film. De asemenea si Claire Danes a facut un rol bun, iar Robert de Niro a adus un strop de umor actiunii. Peisajele sunt cu adevarat nemaipomenite, efectele foarte bine realizate, dar totusi am si ceva de obiectat si anume faptul ca in prima parte a filmului cursul actiunilor a fost unul lent, iar spre final totul s-a precipitat.

Punctez faptul ca nu cunosc cartea si s-ar putea sa ma insel referitor la cursivitatea firului narativ.
Coloana sonora a filmului este sustinuta de formatia britanica Take That cu melodia “Rule the World”
Din partea mea ii dau nota 9/10, desi pe imdb a primit 8.1/10.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *