Subiect de compunere artistico / gramaticalo / ortoepico / fonetica …

…. multumesc tanti invatatoare si profesoare prin scoale si licei ca m-ati invatat sa scrie corect romanesc. Sa citeste nu prea vad, asa ca v-ati straduit dejaba. Dejaba cu j de la jocopelniță. Nu stiti ce e aia jocopelniţa ? Google it. Cand va veti da seama ca tocmai am inventat acest cuvant si ati gugălit dejaba ( cu j de la jocopelniță. Nu stiti ce e aia jocopelniţa ? ) o sa ma injurati but guess what….

Keep guessing pana va plictisiti. Apoi apucati-va de o activitate mai plina de adrenalina. Ca terminarea unui puzzle de exemplu. Puzzle-ul imi ofera totdeauna fiori. Mai ales cand reprezinta o femeie guala cu niste boobsi frumosi.

Asadar. Subiect de text compunator, rezumat si conspectare: De cate ori pe zi intalnesc un om care de fiecare data cand intra in camera bubuie prostia dupa el ? … Da’ bubuie. Vorbesc serios. N-am auzenii. Chiar bubuie. Si ma apuca durerile de cap. Si nervii. Serios. Bubuie.

Nu de alta dar eu intalnesc in fiecare zi. De multe ori, pe acelasi. Can’t help it. For now. But one of these days… imi iau casti. Sa nu mai aud bubuiala. Ca doar n-o sa incerc sa-l / sa o scot din prostie. Ce’s ieu, pui de Jesus sa performez ( cuvant furat din DEX, nu ma credeti, gugaliti. In caz ca ati terminat cu gugaleala dupe jocopelniţe. ) miracole ?

P.S. No i am not. Chiar credeati ? Man, i’m good. Would you like some fish ? Bread ? Wine ? Bleah. Mofturosilor.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *