Suntem conduşi de nişte idioţi fără experienţă

Voi aştia de vreţi să aflaţi toate informaţiile despre noi, de vreţi să ne ascultaţi telefonul şi să monitorizaţi activitatea noastră pe internet, sunteţi conştienţi de ce lege stupidă a luat România în braţe? Sunteţi conştienţi că totul pe foaie pare uşor, voi credeţi că se rezolvă peste noapte dar după nişte mici calcule eu aş avea nevoie de aproximativ 1 TB per utilizator în fiecare lună, aveţi voi bani de atâta aparatură? Nu prea cred, nu aveţi bani şi cunoştinţe să construiţi o autostradă şi voi vreţi să ne monitorizaţi?

Dar nu ai ce să le ceri, după cum am mai zis totul e frumos pe foaie dar când vine vorba de practică nu cred că o să le iasă, ei s-au uitat peste statistici ? Sau s-au trezit de dimineaţă şi au zis “Hai să dăm o lege pentru a ajuta România, pentru a sări în ajutorul cetăţeanului, pentru a combate terorismul în România”.

Ce terorişti mă? Unu dintre motivele stupide este acesta, înafară de aceea persoană care i-a aruncat lui Iliescu puţină cerneală-n faţa, ce terorist mai cunoaşteţi voi? Nici măcar acela este un terorist, pentru mine este un erou.

Nu România este de căcat, nu locuitorii acestei ţări sunt de căcat ci conducătorii ei.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *