Viata reala pe internet

Mi se pare mie sau lumea reala a inceput sa se mute pe internet ? De ce ? Pentru ca vad ca din ce in ce mai multi oameni politici care se muta pe internet, isi fac blog si ne zic sa votam cu ei ca ei fac si ca dreg. Nu am nimic impotriva lor, dar sa nu incerce sa ne manipuleze si aici, suntem destul de manipulati in viata reala, de ce sa fim manipulati si in viata virtuala ? Pe langa asta multe persoane pe care le admir s-au mutat pe aici, si-au facut blog. Pe ei inca ii respect, de ce ?

Pentru simplu fapt ca ei nu ne mint, ca nu isi iau impresii si ca nu incearca sa ne manipuleze. Pe langa asta vad ca s-au mai mutat pe internet o mare parte din traficanti de arme/carne vie/proxeneti. Am vazut multe articole cum ca X ar vinde nu stiu, cum ca X are don’soare care ofera nu stiu ce servicii si restul.

Daca in viata reala nu putem sa ii oprim si suntem obligati sa ii acceptam din simplu fapt ca nu se poate pastra un anonimat sau din frica, de ce sa ii lasam sa intre si aici ? Pe internet orice poate fii oricine. Putem sa ii intimidam, putem sa incepem cu aia care condamna comunismul, care vor sa scape basca curata acum, dar uita ca ei au fost sub mana lui Ceasca, pe aia care au venit aici pentru a ne manipula, a fura si a face ceea ce fac si in viata reala.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *