Vizitatorii nostri…

V-aţi gândit vreodata de ce unii vizitatori intră o singură dată pe site, apoi te dă uitării ? Ei bine.. sunt câteva motive, care, de obicei detemină utilizatorul de internet să nu te mai viziteze:

1. Design-ul site-ului.

Încearcă întotdeauna să realizezi un design plăcut ochiului, uşor de citit. Niciodată un vizitator nu va frecventa un site care nu respectă aceste reguli. Sunt situaţii în care conţinutul contează mai mult, dar când designul se afla pe acelaşi loc cu continutul, e bine sa ţineţi cont de aceste sfaturi.

Tot de design, ţine şi plasarea reclamelor. Un sfat prietenesc este să plasaţi reclamele cât mai subtil. Să nu deranjeze navigarea în site, sa nu crească timpii de încărcare al paginilor şi să nu obosească ochiul. După cum ştiţi, este recomandat ca paleta de culori a reclamelor sa fie asemănătoare cu cea a site-ului. Acest lucru vă va ajuta atât la design, dar şi la câştiguri!

2. Continutul

Fără conţinut nu exişti! Eii bine poate am exagerat puţin, dar totuşi un sâmbure de adevăr tot am zis… Degeaba ai site-ul plin cu fel şi fel de articole, daca acestea sunt copiate de pe diferite site-uri cu acelaşi profil. Vizitatorul nu-ţi va aprecia munca de “copy-paster”, niciodată! Chiar te va ignora, văzând că nu vii cu ceva nou, ceva original! De aceea este bine ca, ceea ce publici, să fie scris de tine. Conţinutul să poarte o amprentă personală!

Dacă mai aveţi ceva de adăugat, vă rog să adăugaţi! Însă, fiţi indulgenţi cu mine, pentru că nu sunt un profesionist în acest domeniu. Dar am vrut sa împărtăşesc cunoştinţele mele umile şi celor ce se afla la început de drum. Ştiu cum este…

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *