Vremuri

E şi păcat la câte idei absolut minunate am la cuptor că sparg tăcerea cu aşa un post, dar nu mai suport schimbările de vreme din ultimul an. Nu că aş resimţi temperatura, doar pe toţi care se plâng din cauza ei. Îmi place ploaia, dar dacă vine la pachet cu toţi care se miorlăie de parcă n-ar avea glugă la hanorac? Mă lipsesc.

Nu zic că media n-are partea ei de vină când o ţinem în coduri după coduri, care de care mai colorate, şi absolut în fiecare an autorităţile sunt luate prin surprindere de inundaţiile din primăvară şi zăpezile din iarnă. Dar drăguţ e că oamenii care dârdâie la 22 de grade sunt aceiaşi care lucrează în birouri climatizate minim 8 ore pe zi. Iar cei care încep să blesteme căldurile pe la 32 de grade sunt aceiaşi care abia aşteaptă să se laude cu pozele din concediul de pe insula Penispreapăros din Grecia.

Aşa că, dacă au venit mari friguri de 20 de grade la început de septembrie, înainte de a îţi răci şi mai tare gura de pomană, investeşte într-un kil de mere şi-un polar de calitate. Şi hai mai bine să ne bucurăm cu toţii că n-avem când să ne plictisim şi avem pe ce şoping sparge salariul la final de lună.

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *